SKFIRM DIZAJNI MË I FUNDIT STILE 2022

Dizajni i SKFIRM kap me shpejtësi tendencat e tregut në kohë reale, mban ritmin me kohën në dizajnimin e produktit, bën risi dhe lançon shpejt disa produkte të serive unike, të cilat mund të marrin diferencimin e biznesit dhe produkte të reja të personalizuara, të rrisin konkurrencën thelbësore të produktit dhe të fitojnë përfitime të konsiderueshme ekonomike për ty.

SKFIRM DIZAJNI MË I FUNDIT STILE 2022

Dizajni Skfirm kap me shpejtësi tendencat e tregut në kohë reale, mban ritmin me kohën në dizajnimin e produktit, bën risi dhe lancon shpejt disa produkte të serive unike, të cilat mund të marrin diferencimin e biznesit dhe produkte të reja të personalizuara, të rrisin konkurrencën thelbësore të produktit dhe të fitojnë përfitime të konsiderueshme ekonomike për ty.

Dizajnoni rubinetin shumëfunksional të kuzhinës me cilësi më të lartë të produktit dhe rubinetin e ujit të pijshëm nga SKFIRM

Springking Industry has been focusing on the drinking water faucet field since 2007, including three way faucet, 4 in 1 tap and 5 way faucet, boiling water system, and sparkling water faucet cooling system.

SKFIRM ka aftësi të fuqishme zhvillimi dhe dizajni, ka dhënë shumë Certifikata të Patentave të Dizajnit. Ai kap me shpejtësi tendencat e tregut në kohë reale, mban ritmin me kohën në dizajnimin e produktit, bën risi dhe lançon shpejt disa produkte të serive unike, të cilat mund të marrin diferencimin e biznesit dhe produkte të reja të personalizuara, të rrisin konkurrencën thelbësore të produktit dhe të fitojnë përfitime të konsiderueshme ekonomike për ju.

Zona e fabrikës së fabrikës është rreth 2000 metra katrorë me kapacitet prodhues 50.000 komplete në muaj. ajo ka një ekuipazh inxhinierësh ekspertësh dhe objekte kërkimore dhe zhvillimi të teknologjisë së lartë, ka një sistem të avancuar CAD/CAM, qendrën e makinerive inteligjente CNC, qendrën e testimit, linjën automatike të montimit dhe qendrën e testimit etj.

Dizajnoni rubinetin shumëfunksional të kuzhinës me cilësi më të lartë të produktit dhe rubinetin e ujit të pijshëm nga SKFIRM

All of our products such as: ionizer faucet, triflow kitchen tap, etc. have passed many international certifications, such as CE, RoHS, SGS, EN817 and some national standards.

Përveç kësaj, SKFIRM i kushton vëmendje të madhe cilësisë së produktit.

Sistemi i cilësisë ISO9001 zbatohet rreptësisht gjatë prodhimit dhe mallrat e gatshme do të testohen para dërgesës për të siguruar cilësinë.

Shumë prej modeleve që do të gjeni në dyqanet tona janë fituese aktuale nga shfaqjet evropiane të hidraulikës. që nga hyrja në tregun global, SKFIRM ka vazhduar të vendosë standarde të reja për performancë të besueshme, dizajn të shkëlqyer dhe shërbim ndaj klientit. SKFIRM prodhon vetëm rubineta dhe aksesorë me cilësi të lartë.

SKFIRM do të jetë partneri juaj më i mirë në Kinë

3 way faucet

Rubineti i kuzhinës 3 në 1

Rubineti i kuzhinës 3 në 1, rubineti i kuzhinës 3 në 1, rubineti i kuzhinës 3 në 1 me certifikatë filigrani.
SK P2312 2.

Rubineti me ujë të vluar

Rubineti i ujit të vluar, Depozita e ngrohësit të bojlerit, Filtri i ujit

SK 4301

Rubineti i kuzhinës 4 në 1

Rubineti i kuzhinës me ftohje 4 në 1, rubineti i kuzhinës me tërheqje me 3 drejtime.

SK 3331 with water

Rubineti me ujë të gazuar dhe ujë të ftohtë

Rubineti 3 në 1 me ujë të gazuar, shpërndarës uji i gazuar, ftohës uji

SK 5301SSC06

Rubineti i kuzhinës 5 në 1

Rubineti i kuzhinës me ujë të gazuar dhe të ftohtë 5 në 1.

2

Rubinet Alkaline Jonizues

Rubineti dhe aksesorët e jonizuesit alkalik.

3 way faucet

Rubineti i kuzhinës 3 në 1

Rubineti i kuzhinës 3 në 1, rubineti i kuzhinës 3 në 1, rubineti i kuzhinës 3 në 1 me certifikatë filigrani.
SK P2312 2.

Rubineti me ujë të vluar

Rubineti i ujit të vluar, Depozita e ngrohësit të bojlerit, Filtri i ujit

SK 4301

Rubineti i kuzhinës 4 në 1

Rubineti i kuzhinës me ftohje 4 në 1, rubineti i kuzhinës me tërheqje me 3 drejtime.

SK 3331 with water

Rubineti me ujë të gazuar dhe ujë të ftohtë

Rubineti 3 në 1 me ujë të gazuar, shpërndarës uji i gazuar, ftohës uji

SK 5301SSC06

Rubineti i kuzhinës 5 në 1

Rubineti i kuzhinës me ujë të gazuar dhe të ftohtë 5 në 1.

2

Rubinet Alkaline Jonizues

Rubineti dhe aksesorët e jonizuesit alkalik.

bestmatch logo

Rubinet me shumë funksione dhe pajisje për ujin e pijshëm - Ndeshja më e mirë

Të gjitha në një dizajn produkte Eco me shumë funksione për kuzhinën tuaj personale të ëndrrave.

Ajo ku ne fokusohemi kur bëhet fjalë për mobiljet e kuzhinës, rubinetin e kuzhinës dhe Co.

Na Kontaktoni

Na Kontaktoni

Lajm